Artiesten zomer 2015

KINDERLIEDJES - 10/7

appelmoes_Zingt (2)

De muzikanten van 't Smiske zingen met volle overgave bekende en minder bekende kinderliedjes van hun CD 'Appelmoes'. Zeg ken jij de mosselman?, Ik zag twee beren, Woutertje Woutertje, … en nog vele andere deuntjes komen aan bod. Wedden dat je deze liedjes zo kan meezingen!

DE KLEINKUNST ROCKBAND - 10/7

KKRband_zomertour15_660PIX“Heerlijk Nederlandstalig werk in een ruige rockjas”. In het kader van Vlaanderen Feest zorgt de Kleinkunst Rockband voor een feest van herkenning met nummers als ‘Blauw’ van The Scene, ‘Ik hou van u’ van Noordkaap, ‘Meisjes’ van Raymond Van Het Groenewoud en ‘Rue des bouchers’ van Johan Verminnen. Liedjes waarbij je luidkeels kan meezingen. De uitbaters op de Markt zorgen er wel voor dat je stem stevig gesmeerd raakt. Kom mee genieten van ons mooie muzikale Nederlandstalige erfgoed.

MIDLIVE! & STASH - 17/7

10 jaar Midlive 2013 (92)De Liedekerkse coverband Midlive begon ooit in 2004 als gelegenheidsgroepje voor de opening van de nieuw aangelegde Molenstraat.
Ondertussen zijn we ruim 10 jaar verder en heeft de band een heel parcours afgelegd.

Voor het optreden van 17 juli laat de groep zich extra versterken door « The Horny Horns », een vijftal ervaren blazers en door Gunther Verspecht,
frontman van Stash, die ooit met het prachtige Sadness de langste nummer 1 in Vlaanderen had.

Niet te missen talent van eigen bodem dus, een aanrader !

Afro-Latin live by VBS - 24/7

Wegens het overlijden van de moeder van een van de bandleden van Bump wordt de groep vervangen door Afro Latin Live; zwoele dans en sfeermuziek. Meer info volgt op de Facebookpagina.

BUCKWOOD MOJO - 31/7

Buckwood demo-300dpi kopieBuckwood Mojo is een zeskoppige blues- en swingband waarvan de leden luisteren naar de naar ronkende namen als Brownie (Sugar) Morelli, Jumping Jay, King Louie, Bad Luke, Ol’ Lee Harper en Janosch Koniec.

Het zestal brouwt een magische melting pot van swing, boogie en blues. Soms met een jazzy randje, dan weer met een vleugje rock of een toets emotie, maar altijd met die eigen, krachtige, authentieke smaak. Deze kerels spelen de muziek die hen het nauwst aan het hart ligt; en dat met een beat en blues in hun vingers, alsof zij enkele seizoenen in New Orleans overwinterd hebben.

THE FUN MANAGERS - 7/8

Van recepties over jaarmarkten tot bedrijfsfeesten. Van thema-avonden over studenten-feesten tot burgemeesterbals. The Fun Managers zijn van alle markten thuis. Geert en Gert brengen muziek van de jaren ’60 tot nu. Pop, rock ’n roll, Franse chansons, crooners,… geen genre is hen vreemd.

Hun devies is: de mensen animeren en plezieren met aangename muziek. Da’s dan afgesproken. Tot in augustus!

CELINE EN HAAR KATERS - 14/8

celine1Céline Ottenburgh schrijft al een tijd liedjes, in haar kamer, gewoon omdat ze dat leuk vindt. Zinnen die opborrelen zet ze op papier. Over haar strijd tegen de alledaagsheid. Elke situatie leent zich tot een nieuw nummer.

Céline en haar katers is een Nederlandstalige band met pop, funk, reggae/ska en jazzinvloeden. Een absurde mix van vrolijk en toch gitzwart, muzikaal uitgekiende melodieën en een stem die staal kan doen smelten.

ZUMA - 14/8

ZUMAZuma is niet alleen een album van Neil Young uit 1975, maar ook de naam van een Vlaamse Neil Young tribute band.

De groep klinkt als Crazy Horse: de vaste band die Neil Young al jaren begeleidt. “A bunch of rockers” die zowel elektrisch als semi-akoestisch goed uit de verf komen.

Een optreden van Zuma staat voor stevige, energieke countryrock en veel levenslust.

Haal je luchtgitaar uit de kast.

WILLIAM - 21/8

William_036Dit jaar staat zanger William (Scheerlinck) 40 jaar op de planken. Hij vierde dat in maart met een verjaardagsconcert in het Oud Gasthuis. Een groots opgezet spektakel met onder anderen de Steenhuffelse Foreverband – een groot orkest van +- 60 muzikanten –, Yves Seghers, Evelien Cannoot en de Ronald Lee White Dancers als gasten.

Maar de man zet ook solo het plein moeiteloos op z’n kop met nummers van onder anderen Englebert Humperdinck, Will Tura, Jo Vally en Frank Sinatra. Blink die dansschoenen al maar op.

ABBAnd The Tribute - 28/8

DSC_0363 Name+LogoDe Mét Duvelt eindigt met een klapper. Niemand minder dan Anni-Frid, Agnetha, Björn en Benny zakken af naar de Markt.

ABBAND brengt een eerbetoon aan de grootste popgroep van de jaren ’70: Abba. In 90 minuten passeren de grootste hits de revue: Waterloo, Dancing Queen, SOS, Voulez-vous, Knowing Me Knowing You e.v.a.

Laat je meevoeren naar de tijd van de discokleding, plateauschoenen en glitterpakjes.

Mamma mia, here I go again. My my, how can I resist you? Geloof ons, dit optreden zal je niet kunnen weerstaan.

Skip to toolbar